Λόγω μη λήψης από το σχολείο τριών(3 προσφορών επανα-προκηρύσσεται η κατάθεση οικονομικών προσφορών για την κάτωθι εκπαιδευτική εκδρομή.

Σχετικά: Υ.Α. 129287/Γ2/2011 Y.Π.Δ.Β.Μ.Θ. (ΥΕΚ 2769/τ.Β΄/02 -12-2011) και Υ.Α. 33120/ΓΔ4/6.3.2017 του Υ.Π.Ε. & Θ. (ΦΕΚ 681 τχ Β’/6.3.2017 με θέμα «Εκδρομές Μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Η Διευθύντρια του Μπελλενείου Γυμνασίου Λέρου προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής του Σχολείου στην Πάτμο.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν για την υποβολή προσφορών είναι τα ακόλουθα:

  • Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2019 (Παρασκευή).
  • Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών είναι: 95
  • Συνοδοί: 16 καθηγητές (15 καθηγητές + 1 αρχηγός της εκδρομής).
  • Μεταφορικά μέσα:

Α) πλοίο για μεταφορά στις 12-4-19 από τη Λέρο στην Πάτμο το πρωί της 12ης Απριλίου, βάσει προγράμματος των ακτοπλοϊκών εταιριών και επιστροφή το βράδυ της ίδιας μέρας.

Β) Όλες οι μεταφορές – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα της εκδρομής με υπερσύγχρονα κλιματιζόμενα τουριστικά λεωφορεία (πούλμαν 50 θέσεων).

Γ) Ασφάλεια ευθύνης διοργανωτή (αστικής/επαγγελματικής ευθύνης)

Δ) Πρόσθετη ασφάλιση για ατύχημα ή ασθένεια εκδρομέων.

Ε) Φ.Π.Α.

  • Το πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνει:

Στις 12/04/2019 Παρασκευή,

  1. Αναχώρηση από το λιμάνι της Λέρου με προορισμό την Πάτμο στις 07.15 π.μ..
    1. Άφιξη στην Πάτμο και μεταφορά των μαθητών με λεωφορείο στη Σπηλιά της Αποκάλυψης.
    1. Επίσκεψη στην Πατμιάδα Σχολή.
    1. Επίσκεψη στο Μοναστήρι και περιήγηση στη μονή και στο Μουσείο.
    1. Περιήγηση στο νησί της Πάτμου.
    1. Επιστροφή στη Σκάλα για φαγητό.
    1. Αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτμου για Λέρο, περίπου στις 19.00 μ.μ.

Η προσφορά πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

  • Ακτοπλοϊκή μεταφορά του σχολείου από το λιμάνι της Λέρου το πρωί της Παρασκευής 12/4/19 και επιστροφή το ίδιο απόγευμα.
    • Αν λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών η εκδρομή ακυρωθεί στις 12/4/19, θα πραγματοποιηθεί στις 15/4/19.
    • Υποχρεωτική ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και προαιρετική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας μαθητή ή συνοδού.
    • Αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης συμβολαίου από τη μεριά του.
    • Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών για όλες τις συμφωνημένες μετακινήσεις και να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένο από ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, κλιματιζόμενο κ.λπ.), καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας για μετακίνηση μαθητών (έμπειρος οδηγός, ζώνες ασφαλείας κ.λπ).
    • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η συνολική τιμή της εκδρομής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή.
    • Στην προσφορά θα πρέπει να παρέχεται δωρεάν για συνοδούς όλο το πακέτο της εκδρομής.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους ή να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, ή με e-mail την Δευτέρα, 1/04/2019 στις 12.00 το μεσημέρι, στο γραφείο της Διευθύντριας του Μπελλενείου Γυμνασίου Λέρου. Επιπλέον, στο φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολή η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Μετά το πέρας της προθεσμίας καμιά προσφορά δεν θα γίνεται δεκτή.  Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός, θα ληφθούν όμως υπ’ όψιν και ποιοτικά κριτήρια.

Οι φάκελοι θα ανοιχτούν ενώπιον επιτροπής που θα συσταθεί με πρόεδρο την Διευθύντρια του σχολείου, με δύο εκπαιδευτικούς του συλλόγου, έναν εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και έναν εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς.

Η Διευθύντρια

                                                                                          Διαμαντάρα Ειρήνη